VIDEO Bilete online pentru Delfinariul Constanța. Cum poți să îți rezervi un loc din fotoliul de acasă, înainte de vacanță

Bilete electronice la Delfinariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Bilete electronice la Delfinariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu

România intră în era digitalizării. Nu complet, căci mai este mult până acolo, dar face primii pași iar Delfinariul din Constanța e în fruntea plutonului de “pionieri”. În scurt timp ne va oferi posibilitatea achiziționării online a biletelor pentru spectacol. George Răzvan gestioneaza platforma bilet.ro care va facilita noul sistem si ne explica:

“Omul accesează site-ul delfinariu.ro, găsește acolo un buton de “azchizitie bilete” intră acolo, e-o procedura simplă de achiziție și plătește cu cardul. Primește biletele pe telefon, intră la poartă, se scanează și poate intra în Delfinariu”.

Vom putea cumpăra biletele online oricând, oriunde ne-am afla, 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămâna. În doar câteva minute, ai locul asigurat și te poți bucura alături de prieteni de magia showurilor cu delfini.

“Cu acel cod de bare poate intră atât la Delfinariu cât și la Planetariu dar și la Microrezervatie. Scannerul de la poartă o să fie fix, iar în interiorul Complexulului Muzeal vor fi mai multe scannere mobile: la Planetariu, la Delfinariu, la Microrezervatie…. E mult mai rapid decât să stai la coadă și-ți faci și ziua mai frumoasă” spune George Răzvan de la bilet.ro, a mai spus Răzvan. 

Biletele cumpărate online poate îi sperie pe mulți care se gândesc la tehnologia telefoanelor mobile, la algoritmul utilizat pe un computer acasă și la toate aspectele  ce țin de securitatea plăților online. Însă avantajele compensează din plin tot disconfortul creat de reticențele inițiale. Când cumperi online nu mai e nevoie să aștepți la coadă  și poți merge direct la Delfinariu, la Planetariu ori la animalele sălbatice din Microrezervatia constănțeană.

Directorul Complexului muzeal, Adrian Bîlbă ne explică.

“Biletele le primești pe telefon sub forma unui cod de bare, un cod de bare unic pentru unul sau mai multe bilete. Mergi la un scanner unde un domn de la poartă îl citește cu un aparat special. Este o formă elegantă și presupune lipsa cozii, lipsa muncii umane, presupune doar un pic de pricepere în a accesa prin telefonul mobil astfel de site-uri. Pentru un tânăr nu-i niciun fel de problema: începând de pe la 1o ani, chiar mai devreme…. Oare la coadă vor rămâne numai pensionarii ?” se-ntreabă ușor retoric, Adrian Bîlbă.

Ce poate fi mai comod și plăcut decât să stați în liniștea casei dumneavoastră, cu o cafea în față și să vă planificați pe îndelete vacanța la mare ? Știi că a doua zi sau în a patra zi vei vrea să mergi la Delfinariu. De ce să nu beneficiați de calculator sau de telefon cumpărând rapid biletele de acces ? Achiziționarea lor online are avantajul că nu mai este necesar timpul pierdut la coadă la casele de bilete ale Delfinariului, economisind astfel timp prețios. De vacanță.

“Aceste bilete online permit și programarea vizitei. Cum ? Biletele online sunt conectate la calculatoarele noastre; fetele din casierii nu pot vinde cash decât ceea ce lasă programul, programul este legat cu online-ul, iar online-ul vinde și c-o luna în avans. Acum suntem în teste; cred că la 1 mai deja vom funcționa în plin cu acest sistem. E adevărat că toată această “distracție” costă un pic mai mult – va costa 1 leu în plus. Deci, dai 1 leu pentru a nu sta la coadă. Coadă care nu va mai fi în fața ACESTOR casierii: vom aduce alte containere, noi, elegante, etajate, amplasate pe o parte și pe alta, cu birou de informații vis-a-vis de ce ai de vizitat sau ce ai de făcut în acest parc cu animale” spune directorul Delfinariului, Adrian Bîlbă.

Biletul electronic procurat online îți economisește timpul, poate fi cumpărat din orice colț al lumii și … este și mult mai ecologic: gândiți-va câți pomi pot fi salvați dacă nu mai consumăm hârtia biletelor tipărite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*