Bilanț de final de an la Primăria Ovidiu. Primarul Scupra spune că în 2018 va investi mai mult în educația și sănătatea copiilor din oraș

George Scupra, Primarul orașului Ovidiu. FOTO Adrian Boioglu
George Scupra, Primarul orașului Ovidiu. FOTO Adrian Boioglu

E decembrie, e sfârșit de an și de bilanț retrospectiv. Suntem aproape de o nouă filă, de un nou început. Este bine că fiecare final să fie dublat de introspecție și analiză de sine, de un moment în care să facem liniște în minte, să ne punem ordine în gânduri și să ne (re)evaluăm. Oricât de prinși am fi în iureșul finalului de an, tot găsim câteva momente pentru a analiza anul care se încheie și a face planuri pentru cel care vine.

“Ne dorim să fim sănătoși și să putem să le ducem pe toate; să putem să facem proiecte bune pentru comunitate, lucruri frumoase de care avem nevoie, să găsim soluții în continuare pentru a investi în copiii noștri, în tot ceea ce este legat de școli, centre culturale, cluburi sportive, s.a.m.d. Asta este prioritatea numărul 1 a administrației noastre. E nevoie în continuare de investiții, sperăm să se deblocheze tot ce-nseamna fonduri europene și sunt sigur că din primăvară vom începe și lucrările, efectiv. Probabil că-n următorii 2-3 ani de zile, cele discutate și promise, se vor realiza” spune George Scupra, primarul orașului Ovidiu.

Ca primar, George Scupra stă de vorbă cu mulți oameni. Dar cei cu care petrece zi după zi nu sunt doar petenții din Ovidiu – oameni care vin cu treabă la Primărie. Sunt și prieteni, colegi, familie. Și toți au un bilanț la final de an și toți au și proiecții de viitor. Diferite, în bună măsură pentru că valorile fiecăruia sunt determinate și de puterea de a depăsi fiecare cumpănă și de forța sa interioară.

Pentru toți, George Scupra are aceleași gânduri și urări:

“Le urez tuturor locuitorilor, un călduros La Mulți Ani ! Să fie sănătoși, să aibă parte de un an mai bun cu multe realizări personale, să fie înțelepți, să fie puternici, să fie mai darnici, mai buni, mai echilibrați și să aibă parte de tot ceea ce-și doresc ei !” spune primarul din Ovidiu.

L-am întrebat pe George Scupra ce pune în “balanță” la acest final de an ? Ce-l preocupă și ce dorințe are de la anul care vine ?

“Personal nu-mi doresc decât să reușesc în continuare să fac un echilibru între carieră și viață personală și familie, și să le acord mai mult timp… Sau nu neapărat “mai mult” ci acel “puțin” să fie de calitate” ne-a declarat primarul Scupra.

La mulți ani încă o data, să avem parte de un an bun !

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*