Aventură pe Lacul Sitghiol de Ziua Copilului. Dream Explorer vă invită la o călătorie, în premieră, cu caicul

Plimbare cu caiacul
Plimbare cu caiacul

Echipa Dream Explorer organizează de Ziua Copilului o aventură unică de 2 ore cu caiacul! Joi, 1 iunie între orele 11.00-17.00 sunteți așteptați pe malul lacului Siutghiol. Caiacele sunt de două persoane, vârsta minimă fiind de 10 ani.

Dream Explorer vă asigură ghidajul, instructajul și întreg suportul logistic al caiacelor cu veste de salvare.

Este recomandat să se poarte costum de baie pe sub haine, precum și haine de schimb și prosop într-un rucsac mic. Orice bagaj (sticlă de apă, gustare, telefon etc) trebuie depozitat în siguranță pentru a fi ferit de apă.

Pentru înscrieri și mai multe detalii sunați la 0766.469.431.

Dream Explorer este organizator de activităti din domeniul turismului de aventură: plimbări cu ambarcațiuni pe Marea Neagră, plimbări off-road, ture cu caiac și alte activităti de aventură și outdoor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*