Avarie la conducta de apă de pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța. Traficul se desfășoară cu dificultate

Avarie RAJA. FOTO Adrian BoiogluAvarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Pentru remedierea unei avarii survenite in aceasta seara, 10 octombrie 2016, la conducta principala de alimentare cu apa, cu diametrul de 250 mm, de pe strada Mircea cel Batran, zona intersectiei cu strada Tudor Vladimirescu, echipele de interventie RAJA au blocat o banda de circulatie, cu sensul de mers catre zona Tomis II, in intervalul 19,00 – 22,30.
Pentru efectuarea lucrarilor de reparatii, zona a fost imprejmuita si semnalizata corespunzator, iar pentru fluidizarea traficului a fost anuntata si Politia Locala.
“Ne cerem scuze participantilor la trafic din zona respectiva, si le dam asigurari ca echipele RAJA Constanta vor face tot posibilul pentru remedierea avariei intr-un timp cat mai scurt.
Abonatii din zona nu sunt afectati de aceasta lucrare, intrucat echipele de interventie incearca sa efectueze reparatia cu conducta sub presiune.”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Adauga valoare acestui articol "Avarie la conducta de apă de pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța. Traficul se desfășoară cu dificultate"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News