Au atacat copii pe stradă, și cu bătaia și un spray lacrimogen – iritant i-au deposedat de bunurile de valoare

Suspecții au fost prinși de către polițiști. FOTO Cătălin Schipor (Arhivă)

Procurorii Judecătoriei Constanța anchetează un dosar de tâlhărie calificată, furt, instigare la tâlhărie calificată, în care victime au fost minori.

Potrivit anchetatorilor, în seara zilei de 24 mai, la ora 21.30, în timp ce se afla pe bld. Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, inculpatul I.A., împreună cu minorul B.C.S. și inculpatul C.M. prin exercitarea de violențe, l-au deposedat pe minorul persoana vătămată M.R.F. de bicicletă, producând un prejudiciu în valoare de 860 lei. De asemenea, în seara zilei de 26 iulie, ora 19.30,  în timp ce se afla pe bld. Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, zona Tăbăcăriei, inculpatul I.A. l-a asigurat de sprijinul său pe timpul comiterii faptei și l-a determinat pe minorul B.C.S. să sustragă, utilizând un spray lacrimogen, de la persoana vătămată M.L.N., prin smulgere, un telefon producând un prejudiciu în valoare de 1500 lei.

Gașca a fost prinsă, iar pe baza probelor strânse, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul I.A. aflat în stare de reținere, pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la tâlhărie calificată, furt calificat și față de inculpatul C.M. aflat în stare de reținere pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*