Atenție, se filmează în Constanța și se închid străzi

În Constanța se vor filma scene din serialul „The Romanoffs“. FOTO Chris Murray

Primăria Municipiului Constanța anunță că în perioada 14 – 18 martie, pe mai multe străzi din municipiul Constanța se vor filma scene din serialul internațional de televiziune „The Romanoffs“. Din această cauză vor fi impuse restricții de circulație pe mai multe sectoare de drum.

– miercuri, 14 martie, începând cu ora 07:00 până în data de 16 martie, ora 05:00, Str. Revoluția din 22 decembrie 1989 va fi închisă traficului rutier pe tronsonul delimitat de Str. Remus Opreanu şi Piața Ovidiu;

– joi, 15 martie, pe B-dul 1 Mai se va restricționa traficul pe o perioadă de 5 minute în intervalul orar 09:30-11:30, sensul dinspre Gara CFR către Șoseaua Mangaliei, pe o distanță de 300 m, vizavi de parcul de la Far;

– sâmbătă, 17 martie, ora 08:00 până în 18 martie ora 05:00 se închide traficul rutier pe Str. Brizei, tronsonul cuprins între Aleea Lirei şi Aleea Arcaşului.

„The Romanoffs“ este un serial internațional de televiziune, produs de Matthew Weiner, cel care a stat în spatele serialului „Clanul Soprano”. Producătorii vor filma pentru acest serial și în alte locații din județul Constanța, Aeroportul Mihail Kogălniceanu fiind una dintre ele.

În serial este vorba de mai multe persoane care cred că sunt descendenții celebrei familii Romanov, executată de bolșevici. „The Romanoffs“ are 8 episoade de câte o oră, fiecare dintre ele având propria poveste, locație și distribuție. În România va fi realizată o parte din episodul nr. 7, cu scene filmate la Constanţa, dar şi la Bucureşti.

Bugetul alocat pentru acest serial este de 70 milioane dolari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*