1 Mai la… mare înălțime! Astronautul Tim Peake a fotografiat Constanța de pe Stația Spațială Internațională

Constanța de pe Stația Internațională Spațială. FOTO Tim Peake
Constanța de pe Stația Internațională Spațială. FOTO Tim Peake

Imagine inedită cu orașul Constanța de la cea mai mare… înălțime posibilă. Astronautul britanic Tim Peake a surprins Constanța și Mamaia în ziua de Paște.

Lipsa norilor a făcut ca imaginea orașului să fie cât se poate de clară. Stația Internațională Spațială se află la 400 km de Pământ, iar Tim Peake este acolo într-o misiune de 6 luni.

“Constanța, cel mai vechi oraș locuit fără încetare din România” a scris Peak pe Facebook. Imaginea sa a făcut înconjurul lumii. În 24 ore a strâns aproape 7000 LIKE-uri și peste 435 SHARE-uri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*