“Asta are, asta n-are!” Poliția Locală Constanța a mai taxat încă un individ care practica jocuri de noroc în Mamaia

Afacerile cu alba - neagra nu merg bine cu Poliția Locală în preajmă. FOTO DGPL Constanța

Un nou practicant de joc tip alba – neagra a avut parte de ghinion și nu de noroc în stațiunea Mamaia, după ce activitatea sa a fost observată de un echipaj al Poliției Locale Constanța.

În seara de 26 iulie, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în Stațiunea Mamaia, în zona de promenadă a hotelului Flora, o persoană de sex bărbătesc, practica un joc de noroc, tip alba/neagra, al cărui rezultat era influențat de dexteritatea mânuitorului în scopul obținerii de venituri, fapta care constituie infracțiune.

Persoanei depistate, un bărbat de 58 de ani, i s-a solicitat să înceteze activitatea ilicită, timp în care cei care asistau la jocul respectiv au părăsit zona. Au fost reținute pentru verificări atât instrumentarul folosit, cât și suma de 125 lei.

Au fost întocmite actele prevăzute de lege în vederea sesizării instituției abilitate competente  – Poliția Stațiunii Mamaia, în continuarea cercetărilor, întrucât fapta întrunește elementele constitutive ale unei infracțiuni.

Pedeapsa prevăzută de lege în asemenea situații este închisoarea de la 1 la 5 ani sau amenda.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*