Aproape 300 de amenzi au aplicat polițiștii locali constănțeni în jumătate de an în cartierul Henri Coandă

Cartierul social Henri Coandă din Constanța
Cartierul social Henri Coandă din Constanța

Poliția locală a crescut frecventa, eficienta și operativitatea prin activitățile specifice care s-au derulat în 3 schimburi de lucru/ zi în zona/ incinta cartierului constănțean Henry Coandă-obiectiv de interes local.

Fata de perioada de început, prin intervenția preventivă și zilnică a polițiștilor locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice situația s -a ameliorat, fiind descurajată săvârșirea mai multor fapte antisociale ce țin de menținerea curățeniei ori de un climat de siguranța publica.

Conform ultimelor date centralizate la nivelul Direcției Generale Politia Locală Constanta a reieșit ca, în ultimele șase luni ale acestui an, numărul faptelor contravenționale constatate este de 287 abateri de la normele legale în valoare totala de 66.800 lei. Media zilnică a faptelor antisociale depistate și a fost de mai puțin de 2 amenzi pe zi. Amenzile contravenționale au fost date pentru nerespectarea normelor privind ordinea și liniștea publica, curățenia, consumul de produse din tutun într-un spațiu public închis, desfășurarea de activități de picnic, etc.

Concluzionând, numărul faptelor antisociale și care intra în sfera de competentă instituționala este în scădere și se datorează în mare măsura efectivului realizat prin ultimele recrutări de personal, dar și managementului realizat la nivelul structurilor de conducere operative ale poliției locale din cadrul Primăriei municipiului Constanta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*