Apa a fost oprită în mai multe localități din județul Constanța după furtună

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

UPDATE 10.15: In jurul orei 09,00, echipele Enel au reusit remedirea avariilor de la nivelul liniilor de tensiune ce alimenteaza statiile de pompare din localitatile Crucea si Mihail Kogalniceanu. Imediat, s-au repus in functiune statiaile si s-a reluat alimentarea cu apa. La ora actuala, toti abonatii din Crucea si Mihail Kogalniceanu au apa la presiuni normale.

Din cauza vantului puternic, la nivelul liniilor de alimentare cu tensiune s-au inregistrat mai multe avarii. Fara energie electrica, statiile si sursele de apa ce asigura alimentarea cu apa a abonatilor nu pot functiona. Astfel de situatii s-au inregistrat la:
– Mihail Kogalniceanu: incepand cu ora 08,00, din cauza unei avarii Enel statia de pompare Hidrofor a ramas fara energie, motiv pentru care abonatii din zona de la intrare in localitate au ramas fara apa la robinete;
– Crucea: de la ora 07,00 statia de pompare aferenta localitatii a ramas fara energie, fiind afectata alimentarea cu apa a intregii localitati.

Caderi de tensiune s-au inregistrat si la sursa de apa Galesu și la statia de pompare Lumina.

Pentru toate aceste situatii, imediat, au fost anuntati reprezentantii Enel, care au dat asigurari ca vor interveni.

“Asiguram toti consumatorii din zonele afectate de lipsa apei din cauza disfunctionalitatilor de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, ca lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, dupa ce echipele Enel vor remedia avariile și vor realimenta cu energie statiile de pompare si sursele de apa.”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*