Amendă record pentru Blaxy Premium Resort. Inspectorii ANPC au aplicat o sancțiune de 30.000 lei pentru mancare expirată și condiții improprii

Blaxy Premium ResortBlaxy Premium Resort

Inspectorii ANPC din Comandamentul Litoral au fost uimiți de neregulile găsite la un resort de lux din sudul litoralului.

Potrivit directorului general ANPC, Paul Anghel, vineri 24 iunie, a fost făcut un control în bucătăria complexului Blaxy Premium Resort situat lângă stațiunea Olimp.

Amenda aplicată este una uriașă – 30.000 lei. Anghel spune că sancțiunea a fost dată pentru “prestarea de servicii care afectează viața, sănătatea și securitatea consumatorilor și lipsa de informații privind meniul și substanțele cu efect alergen. Totodată, a fost oprită temporar activitatea blocului alimentar până la remedierea deficiențelor constatate”.

Inspectorii ANPC împreună cu cei de la Direcția Sanitar Veterinară au găsit aproape 55 kilograme de produse nesigure, în valoare de peste 1000 lei. Acestea au fost distruse de către DSVSA.

Adauga valoare acestui articol "Amendă record pentru Blaxy Premium Resort. Inspectorii ANPC au aplicat o sancțiune de 30.000 lei pentru mancare expirată și condiții improprii"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News