“Am Fost Acolo” si-a ales castigatorii pentru 2016. Cele mai bune locatii din Delta Dunarii si de pe malul marii au fost premiate

Premianții de la Am Fost Acolo
Premianții de la Am Fost Acolo

Portalul AmFostAcolo a ajuns la a cincea ediție a premiilor care recompensează unitățile de cazare cu recomandări foarte bune lăsate de turiști.

Festivitatea s-a desfășurat în noul hotel Blaxy Premium Resort din 23 August-Olimp, cu participarea Corinei Martin, președinte al Asociației Litoral – Delta Dunării, a lui Daniel Sîrbu, manager Radio Constanța/Radio Vacanța, parteneri tradiționali ai AmFostAcolo, a lui Daniel Ilușca, președintele Asociației Patronatului turismului din Delta Dunării și a lui Cornel Bociort, proprietar și administrator AmFostAcolo.ro.

Criteriile de selecție a unităților premiate sunt stricte: mediile notelor diferitelor grade de satisfacție (servicii, cazare, bucătărie și masă, plajă și mare, distracție și relaxare) să fie peste 7, gradul de recomandare să fie peste 80%, să se bucure de cel puțin 3 impresii pozitive în 2015 și 2016 (până la 01 iunie) și unitatea să dețină certificat de clasificare valabil pentru anul 2016, criteriu impus de către Asociația Litoral – Delta Dunări, încă de la primele ediții a premiilor AmFostAcolo.

Organizatorii au remarcat o mărire a calității serviciilor din sudul litoralului, în special Venus ( 9 hoteluri) Jupiter (3 hoteluri), Neptun-Olimp (2 hoteluri), Vama Veche-2 Mai (3 hoteluri) materializată prin creșterea numărului de unități premiate, acestea ocupând mai mult de jumătate din numărul total de premii destinate litoralului.
Pe lângă premiile de excelență au fost acordate și 6 premii tip challenger, 4 pe litoral și două în Delta Dunării, pentru hotelurile care anul trecut au realizat investiții majore pentru îmbunățățirea serviciilor și a confortului oferit, pentru reclasificări la o treaptă superioară (Sulina Internațional Mamaia) sau pur și simplu pentru schimbarea tematicii hotelului (Bicaz Pirates Mamaia), după o temă a filmului Pirații din Caraibe.

Din acest an, AmFostAcolo acordă premii și oamenilor care prin activitatea lor non-profit promovează destinații de pe litoralul românesc sau ale orașului Constanța (Diana Slav pentru proiectul de succes „Constanța Free Tour”) sau certifică siguranță pentru copiii care „uită” locul părinților la șezlong (Adelina Tocitu, pentru proiectul „Brățara de Vacanță”).

Iată lista câștigătorilor

LITORAL:

BazArt Hostel [Vama Veche] 1*, VAMA VECHE
Vila Pretty Woman [Eforie Nord] 3*
Mera Sky (ex Cocorul) [Venus] 4*, VENUS
Inter Hotel (ex Carmen) [Venus] 5*, VENUS
Vis Hotel [Eforie Nord] 3*
Decebal Hotel [Neptun] 3*, NEPTUN / OLIMP
Ammon (ex Zamfira) Hotel [Venus] 3*, VENUS / SATURN
Cometa Hotel [Jupiter] 2*, JUPITER / AURORA
Pensiunea Alfa [Mamaia Sat] 5*, MAMAIA
Vulturul Hotel [Venus] 3*, VENUS / SATURN
Sanda Hotel [Venus] 2*, VENUS / SATURN
Pensiunea Casa Margo [2 Mai] 3*, VAMA VECHE / 2 MAI
Fortuna Hotel [Eforie Nord] 3*, EFORIE NORD/SUD
Pensiunea Socriţa [Corbu, CT] 3*, CORBU / CAPUL MIDIA
Apollo Hotel 2*, MAMAIA
Ambasador Hotel 4*, MAMAIA
Mirage MedSPA Hotel [Eforie Nord] 4*, EFORIE NORD/SUD
Afrodita Hotel [Venus] 4*, VENUS / SATURN
Turquoise Hotel (ex. Silvia) [Venus] 4*, VENUS / SATURN
Malibu Hotel 4*, MAMAIA
Meteor Hotel [Jupiter] 3*, JUPITER / AURORA
Complex Iris-Nalba-Mimoza [Jupiter] 3*, JUPITER / AURORA
Savoy Hotel 4*, MAMAIA
Dorna Hotel 3*, MAMAIA
Dana Hotel [Venus] 4*, VENUS / SATURN
Sunquest Hotel [Venus] 3*, VENUS / SATURN
Vera Hotel [Eforie Nord] 3*, EFORIE NORD/SUD

CHALLENGER LITORAL 2016

Bicaz Pirates Resort Hotel 3* Mamaia
Vila Maris [Vama Veche] 3*
Blaxy Premium Resort & Hotel 3*(+) Olimp
Adelina Tocitu
Sulina Internațional Hotel 4*
Diana Slav

DELTA DUNĂRII

Casa ”Nelu Pescaru” 3*, MAHMUDIA
Pensiunea Paradise Delta House 4*, MILA 23
Pensiunea Dunărea Veche 4*, MILA 23
Insula Hotel 3*, TULCEA
Pensiunea Laguna Albastră 4*, MURIGHIOL
Pensiunea Delta Miraj 3*, SULINA
Pensiunea Casa Lida 3*, MAHMUDIA
Pensiunea Prodelta 3*, UZLINA

CHALLENGER DELTA DUNARII 2016

Complex Green Village 4*, SF. GHEORGHE
Sunrise Hotel 4*

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*