Aglomerație pe DN 39 în zona localității Eforie

ambuteiaj, trafic aglomerat
Ambuteiaj pe șosea. FOTO Catalin Schipor

Nefiind vreme de plajă, iar se circulă greu pe DN 39, în zona Eforie. Mulți dintre turiștii din sudul litoralului merg la Constanța pentru diverse atracții turistice, alții se întorc, iar structura drumului nu poate face față numărului mare de autoturisme. 

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, se înregistrează valori de trafic ridicat dinspre Constanța către Mangalia, dar și pe relația inversă. Se dirijează începând cu ora 7.00 pe tronsonul cuprins între localitatea Agigea și ieșire Eforie Nord către Eforie Sud.

„Preconizam că undeva în jurul orei 14.00 – 15,00 valorile de trafic să revină la normal. Infrastructura din zona Eforie Nord permite doar 3 benzi de circulație, pe ambele sensuri, fapt pentru care, la valori de trafic ridicat din ambele direcții, se fluidizează un sens, după care celălalt sens“, a precizat scms Gioada Gabriel, împuternicit șef Serviciul Rutier Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*