Aeroportul Tuzla prelungește programul “Săptămâna Altfel”

Școala Altfel la Aeroportul Tuzla
Școala Altfel la Aeroportul Tuzla

Numărul mare de vizitatori din “Săptămâna Școala Altfel” organizată la Aeroportul Tuzla a determinat conducerea unității să decidă extinderea programului.

Echipa de la Tuzla anunță şi subliniază faptul că orice vizită a elevilor, chiar şi în afara programului “Școala Altfel”, este binevenită, cu singura condiție ca aceasta să fie anunțată cu minimum 2 zile în avans.

„Unul dintre principiile noastre este că ziua porților deschise este în oricare zi în care ni se cere, cu bună-credință, să deschidem porțile. Suntem foarte bucuroşi că oamenii – indiferent de varstă, de la copii de grădiniță la pensionari – îşi manifestă interesul şi curiozitatea pentru aeroport şi pentru activitatea noastră; ne plac foarte mult întrebările, de la cele amuzante ale preşcolarilor <<de ce nu aud muzică în căştile elicopterelor?>>, la cele complexe, spre exemplu referitoare la funcționarea motoarelor unui elicopter” – declară Cristina Mitchievici, coordonator de program.

Aproape 2300 de copii au vizitat săptămâna trecută hangarul, au văzut avioanele de pe calea de rulaj, simulatoarele pentru pregătirea însoțitorilor de bord, dar şi Şcoala de Supraviețuire pe Mare. Activitățile s-au desfăşurat în prezența elefantului Manole, personajul îndrăgit al mărcii Toortitzi, care a făcut deliciul copiilor de grădiniță şi al celor din clasele primare, oferind acestora o mulțime de cadouri dulci.

Aeroportul Tuzla a oferit acestei initiațive şi sensul unei acțiuni de responsabilitate socială. Vizitele au fost şi rămân gratuite pentru toată lumea, iar în Săptămâna Luminată, 25-30 aprilie, sunt programați încă 235 de copii, 135 dintre aceştia provenind din centrele de plasament.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*