VIDEO Secretele Acvariului Constanța. Cum sunt hrăniți prădătorii din bazine: Murena și Rechinii

Murena de la Acvariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Murena de la Acvariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Un moment care de obicei nu este surprins de vizitatorii Acvariului Constanța a fost filmat în premieră de echipa Constanța NEWS. Vorbim despre hrănirea prădătorilor: rechinii și murena de la Acvariul Constanța.

Dacă despre rechini știm deja multe detalii interesante, murena nu este atât de cunoscută omului de rând. Murena este un pește marin care seamănă cu un șarpe fioros. Ea nu stă la vedere, ci se ascunde printre corali sau stânci mai tot timpul zilei.

La Acvariul Constanța, directorul Complexului, dr. Adrian Bîlbă ne-a explicat cum și cu ce e hrănit un astfel de pește și mai ales care sunt schimbările făcute pentru ca vizitatorii să se bucure de cele mai bune condiții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*