Acțiune de amploare a polițiștilor pe raza Secției 2

Masina de politie cu girofar în trafic. FOTO Catalin Schipor

La data de 30 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța, sprijiniți de jandarmi și polițiști locali, au desfășurat o razie în zona de competență a Secției 2. La aceasta au participat 37 de polițiști de la ordine publică, investigații criminale, alături de forțele de sprijin mai sus menționate.

 

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, s-a acționat în 31 de locuri, dintre acestea 17 fiind localuri publice, 4 piețe agroalimentare, un parc și alte 9 locații. În total au fost legitimate 86 de persoane, iar dintre acestea 39 au fost conduse la sediul de poliție pentru verificări suplimentare. De asemenea, au fost verificate 17 autovehicule, 5 sisteme de securitate și 2 agenți de pază. Oamenii legii au aplicat 52 de sancțiuni contravenționale, din care 34 la legea 61/1991, 15 la legea 12/1990 și 3 la OUG 195/2002, valoarea fiind de 15600 lei. În urma verificărilor au fost ridicate în vederea confiscării 477 kilograme de legume și fructe, 90 de pachete cu țigări nefiscalizate, precum și suma de 400 de lei, valoarea totală a bunurilor fiind de 2300 de lei.

În timpul acestor acțiuni au fost identificate două femei din municipiului Galați, S.G.D. de 27 de ani și A.M.I. de 19 ani, care ar fi comis un furt din locuință unei femei din Constanța, la data de 21 iunie a.c. De asemenea a fost depistat un bărbat din județul Argeș, O.I.L., în vârstă de 39 de ani, care apela la mila publicului împreună cu o minora de 14 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*