Acțiune a polițiștilor pe litoral, pentru combaterea traficului de droguri

O parte din drogurile găsite de polițiști. FOTO Poliția Română

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și cei ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au constatat în flagrant delict 20 de infracțiuni de trafic și deținere de droguri de risc și de mare risc.

În perioada 10-12 august, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și cei ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au organizat o acţiune, având ca scop combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, în zona de sud a litoralului, Mangalia – Vama Veche.

Astfel, în urma acțiunii, polițiștii au constatat în flagrant delict 20 de infracțiuni de trafic și deținere de droguri de risc și de mare risc, fiind înaintate mai multe dosare penale către D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, în care sunt cercetate 17 persoane.

În noaptea de 10 spre 11 august, polițiștii de combatere a criminalității organizate au depistat un bărbat, de 24 de ani, din Mangalia, în timp ce ar fi oferit spre vânzare, fără drept, 20 de grame de amfetamină și 10 comprimate ecstasy, în localitatea Vama Veche.

Cel în cauză a fost reținut de procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța, iar la data de 11 august a.c., Tribunalul Constanța a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

În acțiune au fost angrenați polițiști din cadrul Biroului de Poliție 2 Mai- Vama Veche și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*