FOTO Accident mortal în Medgidia. Un bărbat de 50 ani a fost lovit de o mașină condusă de unul de 19 ani

Accident mortal la Medgidia
Accident mortal la Medgidia

Un grav accident rutier a avut loc în seara de vineri, 27 ianuarie, în apropierea podului rutier din Medgidia.

Dumitru Enescu, de 50 ani din Medgidia plecase de la muncă, dar nu a reușită să ajungă prea departe pentru că, la traversarea drumului care duce spre pod, a fost lovit în plin de un autoturism Skoda condus de un localnic de numai 19 ani.

Polițiștii spun că victima a traversat prin loc nepermis, iar șoferul, care accelera pentru a urca un deal, nu a mai putut să facă nimic pentru a evita impactul. Șocul a fost atât de puternic încât victima a fost ridicată pe capotă și a ajuns pe plafonul mașinii.

Medicii sosiți la locul accidentului au constatat decesul medgidianului.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Ei au constatat că șoferul nu consumase băuturi alcoolice înainte să se urce la volan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*