FOTO VIDEO Accident cu cinci morți pe litoral. Tragedia a avut loc la ieșire din localitatea 23 August

Accident deosebit de grav între 23 August și stațiunea Olimp. Cinci persoane și-au pierdut viața după ce un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens.

Tragedia a avut loc la ora 19.20, pe un drum plin cu turiști care plecau spre casă. Șoferul unui autoturism Skoda a lovit frontal o mașină decapotabilă Saab. Conducătorul auto vinovat a murit pe loc. Aceeași soartă au avut-o și alte patru persoane din SAAB. Traficul a fost îngreunat pe tronsonul de drum european către sudul litoralului.

UPDATE: Irina Milea din Tivoli, Italia, (născută în 1979) și Laura Tutanis din Sconcino, Italia, (născută în 1980) se aflau în autoturismul Saab. Ambele tinere din localitatea 2 mai au decedat. Alți doi bărbați din aceeași mașină și-au pierdut viața. Skoda era condusă de Constantin Vicol.

 

Accident cu 5 morti la 23 August
Accident cu 5 morti la 23 August

 

Accident cu 5 morti la 23 August
Accident cu 5 morti la 23 August

 

Accident cu 5 morti la 23 August
Accident cu 5 morti la 23 August


  
  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Viteză, valuri, adrenalină și moarte | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*