UPDATE Accident ciudat la Medgidia. Neglijența a a omorât un șofer de TIR

Accident de TIR la Medgidia
Accident de TIR la Medgidia

UPDATE: Șoferul a murit, câteva ore mai târziu, în spitalul Medgidia.

Un accident mai puțin obișnuit a avut loc miercuri dimineață la Medgidia. Șoferul unui TIR a rămas fără picioare după ce a încercat să urce în cabină fără să se asigură.

Incidentul a avut loc la ora 8.45 pe strada Progresului din Medgidia. Bărbatul de 62 ani avea o mașină încărcată cu paleți de lemn. Tir-ul era staționat, iar șoferul a încercat să urce la volan. El nu a observat că mașina nu avea frâna de mână trasă și s-a pus în mișcare. Șoferul a încercat să oprească mașina, dar s-a dezechilibrat și a fost prins între scară și un pilon metalic.

Impactul a fost atât de puternic încât bărbatului i-au fost amputate pe loc picioarele. O ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Constanța l-a transportat la Spitalul de Urgență Constanța. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*