Abuzurile lui Nicușor Constantinescu i-au adus o condamnare de 6 ani. Sentința nu este definitivă

Nicușor Constantinescu. FOTO Adrian Boioglu
Nicușor Constantinescu. FOTO Adrian Boioglu

Tribunalul București a comunicat luni, 27 iunie, sentința în dosarul în care Nicușor Constantinescu este acuzat de mai multe fapte de abuz în serviciu.

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța a fost acuzat de procurorii DNA că a refuzat să pună la dispoziția inspectorilor de la Curtea de Conturi documentele necesare controalelor anuale din 2011 până în 2013. Totodată, Constatinescu a refuzat să dea aprobările pentru construirea unui parc eolian în județul Constanța.

Acesta este primul dintre cele trei dosare ale fostului președinte CJ Constanța care ar putea să aibă o sentință dată în această săptămână.

Constantinescu are la activ o condamnare de 3 ani și jumătate în dosarul Centrului Militar Zonal Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Nicușor Constantinescu a fost condamnat la 5 ani de închisoare. Sentința este definitivă | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*