10 motive pentru care să mergi la Revelion 2017 din Piața Ovidiu din Constanța

Revelion 2017 la Constanța
Revelion 2017 la Constanța

Cea mai tare petrecere a anului de la malul mării este la doar o zi distanță. Momentul trecerii dintre ani este marcat de către Asociația Descoperă Constanța și Primăria Constanța cu un superb foc de artificii și nume sonore ale muzicii românești: Voltaj, Anda Adam și Cargo.

Organizatorii au întocmit top 10 motive pentru care nu trebuie să ratezi Revelionul din Piața Ovidiu, chiar dacă afară sunt condiții de iarnă.

1. Toboșarul trupei Cargo, Tavi Pilan, a câștigat recent titlul de cel mai bun toboșar din România. E un adevărat eveniment să-l vezi LIVE.

2. Voltaj a lansat nu unul, ci două videoclipuri în ultima lună și vor cânta Hit-urile lor arhi-cunoscute pe lângă piesele noi.

3. Trupa Cargo lansează evenimentul VINYL pe 25 ianuarie, dar tu poți să asculți piesele în premieră la Constanța.

4. Asociația Descoperă Constanța are proiecte cultural-educative pentru constănțeni, iar băieții de la Voltaj sunt mentorii “Voltaj Academy” – școala de muzică pentru copiii și adolescenții talentați din România.

5. Pentru prima dată la un eveniment public din Piața Ovidiu participanții au voie cu șampanie. Organizatorii i-au convins pe reprezentanții Jandarmeriei Constanța să accepte sticlele de șampanie și paharele de plastic.

6. La miezul nopții vom avea parte de 4 tone de artificii de categoria 4 – adică tot ce vezi prin marile orașe ale lumii.

7. Sute de oameni au muncit timp de două luni pentru ca acest eveniment să rivalizeze cu orice alt mare concert din România.

8. Sistemul de sunet este L-Acoustics K2 – cel folosit la concertele Madonnei. Vei auzi fiecare notă de chitară și fiecare ton cântat de artiști. Sunt 70.000 watts în boxe și aproape 100 decibeli în urechile spectatorilor.

9. Jocul de lasere este sincronizat cu muzica. Te vei bucura și tu de el în ultimele 10 minute ale anului 2016.

10. Constanța va vedea pentru prima dată două Space Canons – tunuri de lumină ca-n filmele cu Batman!

“Concertul organizat în Piața Ovidiu este primul mare eveniment al anului 2017. În perioada imediat următoare, pregătim 3 zone de evenimente – unul pe plaja din Constanța, altul în Piața Ovidiu și al treilea în parcarea de la Poarta 1 a Portului Constanța. 2017 este anul în care marii artiști ajung la malul mării”, a declarat Victor Maxim, președintele Asociației Descoperă Constanța.

Comunicarea evenimentului este asigurată de Agenția “CityMedia Constanța“.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*