10 ani de Aeromania celebrați cu un poster aniversar

Aeromania la Aeroportul Tuzla
Aeromania la Aeroportul Tuzla

A început numărătoarea inversă pentru ediţia aniversară 10 ANI AEROMANIA, eveniment programat pentru 2 iulie 2016, la Aeroportul Internaţional Tuzla.

Astăzi a fost lansat posterul celui mai spectaculos show de acrobaţie aeriană din Romania, organizat exclusiv din fonduri private şi desfăşurat anual la Tuzla.

Vizualul este rezultatul unei colaborări frumoase cu binecunoscutul Ionuţ Caraş.

“M-a onorat provocarea venită din partea organizatorilor Aeromania şi am acceptat fără rezerve. Am lucrat cu plăcere la acest proiect, mai ales pentru că s-a bazat pe pasiunea mea pentru fotografie, editare foto, dar şi pentru aviaţie”, mărturiseşte Ionuţ Caraş.

Afişul reuneşte elementele-cheie ale evenimentului: acrobaţie aeriană, expoziţie de avioane şi standuri de aviaţie, expoziţie de maşini retro, atmosfera relaxată şi neconvenţională, pe iarbă, cu food court, concursuri, toate acompaniate de muzică de bun gust.

“Am decis ca, pentru această ediţie aniversară, posterul să fie creat de un expert în prelucrarea fotografiei şi nu de o agenţie de creaţie, ca în anii anteriori, pentru că am vrut să redea atmosfera autentică şi corectă din timpul evenimentului, cu cât mai multe dintre elementele pe care publicul le regăseşte aici. Posterul este format din imagini reale de la ediţiile anterioare” spune Cristina Mitchievici, managerul evenimentului.

Aeromania este un spectacol aerian anual desfășurat iniţial deasupra plajelor litoralului românesc și, începând cu anul 2012, pe Aeroportul Internațional Tuzla. Evenimentul este dedicat turiștilor care își petrec vara pe litoral, persoanelor în căutare de variante alternative pentru divertisment și fanilor aviației.

Anul acesta, pe 2 iulie (cu zi de rezervă meteorologică 3 iulie) se desfăşoară ediţia aniversară 10 ANI Aeromania. Intrarea publicului este gratuită, cu excepţia zonei VIP – pentru care puteți cumpara bilete de pe www.vreaubilet.ro incepand din luna aprilie.

Pentru ediţia de anul acesta, şi-au confirmat deja participarea: Iacării Acrobaţi care aniversează la rândul lor 10 ani de activitate și care au debutat tot pe Aeroportul din Tuzla, Aeroclubul României / Hawks of Romania, Jurgis Kairys şi Luca Bertossio. Pe scena urcă Zdob şi Zdub, Mihai Mărgineanu, R.O.C.K., muzica rock, pop-rock și folk fiind nelipsită. Negocieri cu alte nume de prestigiu sunt în derulare.

Afiș 10 ani de Aeromania
Afiș 10 ani de Aeromania

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*