Dăruiești un zâmbet, de Ziua Națională, primești o fotografie

Afișul acțiunii "De 1 Decembrie, Zâmbește"
Afișul acțiunii "De 1 Decembrie, Zâmbește"

Cu ocazia Zilei Naționale a Romȃniei, Asociația Generației de Azi desfășoară a IV-a proiectul internaţional “De 1 Decembrie, Zâmbește!”, care se desfăşoară ȋn peste 15 oraşe din Romȃnia şi ȋn Haga (Olanda).  Scopul acțiunii este de a reda tuturor concetățenilor încrederea şi  bucuria de a fi români, de a le reaminti despre importanța Unirii și sacrificiile făcute de compatrioți în decursul istoriei pentru a ne ține uniți și puternici.

În Constanța, acest proiect este realizat ȋn colaborare Youth  Academy. Constănțenii sunt aşteptaţi ȋn Piața Ovidiu, Faleza Cazino și City Park Mall din Constanța ȋncepȃnd cu ora 12.00.

„«De 1 Decembrie, Zâmbeşte!», este proiectul prin care încercăm să îi facem pe români să se redescopere, să se îndrepte puţin către origini. Este foarte important ca aceştia să redevină români în ţara lor! Dorim ca tinerii să fie promotorii acestor gânduri pozitive, iar toți românii să-și exprime în public bucuria Marii Uniri … zâmbind”, declară Cristian Tănase, Preşedintele Asociaţiei Generaţiei de Azi.

Edițiile precedente au fost un real succes, proiectul organizându-se în aproximativ 100 de orașe şi s-au realizat peste 5000 fotografii.

Noutatea acestei ediţii, pe lȃngă fotografierea alături de drapelul Romȃniei, este Mesajul pentru Romȃnul de Azi. Considerăm Ziua Naţională a Romȃniei „o zi cheie”, prin care romȃnii pot fi mai deschişi către ei ȋnşişi şi către Romȃnia.

„ Acest proiect reprezintă modalitatea prin care readuc constănţenilor şi nu numai, încrederea în ei, în societate, într-o lume mai bună, dar şi speranţa că noua generaţie va produce schimbarea de care avem nevoie!”, a declarat Smaranda Vlad, coordonatoarea proiectului din Constanţa.

Fotografiile realizate ȋn cadrul acestei acţiuni vor  putea fi descărcate în mod gratuit de pe pagina de facebook a Asociaţiei Generaţiei de Azi.

Asociaţia Generaţiei de Azi este o organizaţie non-guvernamentală, care are ca obiective majore promovarea tinerilor în mediul social, economic şi educational, precum şi responsabilizarea acestora cu privire la viaţa lor şi rolul pe care îl au în familie, şcoală şi societate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*